Jarenlange ervaring in het beheer van VVE’s opgedaan bij verschillende partijen

Wie zijn wij

Als betrokken en daadkrachtige organisatie zijn wij gespecialiseerd in het professioneel beheer van Verenigingen van Eigenaren in Midden-Nederland. VVE Commitment biedt een compleet pakket aan dienstverlening, zodat u met al uw vragen bij ons terecht kunt.

Onze VVE beheerders hebben jarenlang bij verschillende partijen ervaring opgedaan in het beheer van VVE’s. Hun kennis van efficiënt en goed georganiseerd VVE beheer brengen ze dagelijks met veel plezier in praktijk.

Resultaatgericht Samenwerken

Hoe doen we het slimmer, efficiënter en meer integraal? Vragen die leven bij veel VVE bestuurders. VVE Commitment heeft het antwoord: maatwerk voor elk VVE bestuur (RGS).

Door de methodiek Resultaatgericht Samenwerken (RGS) kunnen opdrachtgever en opdrachtnemer heldere afspraken maken over het te behalen resultaat. De samenwerking wordt hierdoor geoptimaliseerd. Het resultaat sluit aan op de doelstelling en levensverwachting van het product.

Met Resultaatgericht Samenwerken bereikt u meer financiële zekerheid: kasstromen zijn meer onder controle, waardoor de directe kosten en proceskosten worden verlaagd. De kosten staan meer in verhouding tot de kwaliteit en de klanttevredenheid wordt hierdoor verhoogd.

image001

Erkend leerbedrijf

VVE Commitment geeft graag kennis door aan de studenten van nu. Kennis overdragen zorgt voor verbetering van de maatschappij van morgen. VVE Commitment is een erkend leerbedrijf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO)

VVE Commitment draagt zorg voor milieu en maatschappij.

CO2 reductie

Ook VVE Commitment is zich bewust van CO2-uitstoot. Om bewust met energie om te gaan is het kantoorpand voorzien van 90 zonnepanelen, goed voor 60% van de dagelijkse energiebehoefte. Elke ruimte is voorzien van infrarood-detectie, waardoor lampen bijvoorbeeld niet onnodig branden. CO2 bewust begint bij je eigen bedrijfsvoering.

Volg ons op social media

VVE Commitment